αυτοκινητα ενοικιασεισ

Η εταιρεία INTRARENT δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 2000. Είμαστε μια δυναμική εταιρεία, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό, και μεταφέραμε την εμπειρία μας αυτή στην εταιρεία που δημιουργήσαμε στην Ελλάδα, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

αυτοκινητα ενοικιασεισ

αυτοκινητα ενοικιασεισ

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Οι ανάγκες σας στις μισθώσεις αυτοκίνητων μπορούν να εξυπηρετηθούν στην ιστοσελίδα μας www.intrarent.gr. Οι Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων της INTRARENT που εδρεύει στο Χαλάνδρι, δεν προσφέρουν μόνο ποιότητα αλλά και ασφάλεια. Προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτοκίνητα καινούρια, από μικρά έως και αυτοκίνητα πολυτελείας. Σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε την πιο κατάλληλη λύση για το ταξίδι ή τις διακοπές σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων. Τα αυτοκίνητα μας όλα είναι τετράθυρα με αιρκοντίσιον και υδραυλικό τιμόνι.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν περιορίζονται μόνο στις ενοικιάσεις αλλά και:

Στη μεταφορά ατόμων (VIPs) σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.

Στόχος μας είναι η μεταφορά προσώπων με ποιότητα υψηλών προδιαγραφών. Προσφέρουμε ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση. Ειδικότητά μας, οι ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές των πελατών μας αλλά και οι εξέχουσες επαγγελματικές τους ανάγκες.

Μεταφορά ατόμων από και προς το αεροδρόμιο.

Ο οδηγός της εταιρείας, σας περιμένει στην έξοδο της πτήσης σας στο αεροδρόμιο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν η πτήση σας καθυστερήσει διότι ενημερωνόμαστε από το αεροδρόμιο και θα σας περιμένουμε την ώρα της άφιξης. Ο οδηγός θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας.

Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό για γάμους.

Όποιο κι αν είναι το στιλ του γάμου σας, ρομαντικό, fun, μεγαλοπρεπές, sport, πολυτελές ή ecofriendly, η άφιξή σας με ένα αυτοκίνητο από τον στόλο μας θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στον γάμο σας και θα συμπληρώσει τέλεια την εμφάνισή σας. Βρείτε το αυτοκίνητο της ομορφότερης μέρας της ζωής σας!

ενοικιασεισ αυτοκινητων αθηνα

ενοικιασεισ αυτοκινητων αθηνα

Μακροχρόνιες μισθώσεις.

Η μακροχρόνια αυτοκινητα ενοικιασεισ, είναι ένας σύγχρονος και έξυπνος τρόπος να χρησιμοποιείτε ένα αυτοκίνητο που πληρεί τα προσωπικά σας κριτήρια και ικανοποιεί τις ανάγκες τις επιχείρησή σας, πληρώνοντας γι’ αυτό μηνιαία και απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη. Ανάμεσα στους πελάτες που μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους σε διάφορες επίσημες εκδηλώσεις είναι και πρεσβείες όπως η Γερμανική, η Αυστριακή, η Ελβετική καθώς και μεγάλες εταιρείες όπως και η Siemens ΑΕ και άλλες. Ο μόνος στόχος και σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας, μια φιλοσοφία που συνεχίζει να αποδίδει και σήμερα.

Leave a comment